Zilvermax

Nieuwe, innoverende hypotheekproducten van Someday

 
 
 
 

 

https://zilvermax.nl

De zilvermax hypotheek is een product van Someday. Someday is een innovatieve geldverstrekker met de missie om mensen financieel wendbaar te maken. Met nieuwe, innoverende hypotheekproducten geeft Someday Nederlandse huiseigenaren de mogelijkheid om hun financiële leven zodanig in te richten dat ze hun dromen en doelen kunnen waarmaken.

UX design bureau Defigners ontwierp het logo, de huisstijl en de website voor Zilvermax. Atypisch ontwikkelde de complete site op basis van een standalone WordPress installatie en eigen responsive Thema met maatwerk componenten en een compleet dynamisch en modulair systeem binnen het CMS.

Specifiek ontwikkelde onderdelen zijn o.a.: Custom formulieren met eigen flow, Custom Post Type gekoppeld met GEO en zoekfunctie, koppeling met postcodecheck.eu voor alle formulieren, koppeling met CRM systeem Maileon vanuit WP formplugin, FAQ sectie, bereken-flow met aanpasbare database-koppeling, en meer.

 

https://zilvermax.nl
 
Zilvermax homepage beeld
Popup & forms
Features
Image slider
 
Zilvermax homepage beeld
 
Popup & forms
 
Features
 
Image slider
 
Slider van weblog items
 
GEO koppelking met Wordpress custom inputs
 
Over ons
 
Formulier met Postcodecheck en Maileon koppeling
 
Weblog overzicht
 
Veelgestelde vragen
 
Footer
 
 

next

 
 

NUDUS

NUDUS is een nieuw architectenbureau in Rotterdam met een uitgebreid en indrukwekkend portfolio. NUDUS is ‘inspired by nature’, en dat…
 
read more
 
 
 
 

Mediapact Respectvol Samenwerken

De audiovisuele sector slaat de handen ineen tegen (seksueel) grensoverschrijdend gedrag en voor een sociaal veilige werkomgeving binnen de mediabranche.